MOTORSPORT

ONZE DIENSTEN

Ervaar de Sensatie van  MOTORSPORT met BIMMERLAB  

Welkom bij BIMMERLAB – Uw Partner in Motorsportbeleving

Bent u klaar voor een adrenaline-pompende ervaring? Bij BIMMERLAB brengen we de wereld van motorsport dichterbij dan ooit tevoren. Of u nu een doorgewinterde racefan bent of gewoon op zoek bent naar een spannende nieuwe ervaring, wij hebben alles wat u nodig heeft om de ultieme motorsportbeleving te ontdekken.

RACE EVENEMENTEN

Doe mee aan onze exclusieve race-evenementen en voel de kracht van de motoren terwijl u door het circuit scheurt. Onze evenementen zijn ontworpen om zowel amateurs als professionals een onvergetelijke ervaring te bieden.

MOTORSPORT WORKSHOPS

Leer de fijne kneepjes van het racen van de besten in de industrie. Onze workshops worden geleid door ervaren coureurs en technische experts die u begeleiden naar betere prestaties en veiliger rijden.

VERHUUR VAN RACEWAGENS

Geen eigen racewagen? Geen probleem! Bij ons kunt u een breed scala aan racewagens huren, van klassieke modellen tot de nieuwste technologie. Perfect voor diegenen die de sensatie van het racen willen ervaren zonder de verplichting van een aankoop.

BEDRIJFSUITJES EN TEAMBUILDING

Versterk de teamgeest en breng uw medewerkers samen met een opwindend bedrijfsuitje. Onze teambuilding activiteiten in de motorsport bieden een unieke en spannende manier om banden te smeden en teamwork te bevorderen.

 
Waarom kiezen voor BIMMERLAB ? 

Professionele Begeleiding: Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen bij elke stap, van het selecteren van de juiste uitrusting tot technische ondersteuning tijdens evenementen.

Veiligheid Voorop: Wij hechten groot belang aan veiligheid. Onze voertuigen en faciliteiten voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen, zodat u met een gerust hart kunt genieten.

Toegankelijk voor Iedereen: Of u nu een beginner bent of een ervaren racer, wij bieden een scala aan diensten die aansluiten bij elk vaardigheidsniveau.

State-of-the-Art Faciliteiten: Onze circuits en werkplaatsen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën om uw motorsportervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken.

Sluit u Aan bij
de BIMMERLAB Community

Word lid van een groeiende gemeenschap van motorsportliefhebbers. Volg ons op social media voor de laatste updates, exclusieve aanbiedingen en een kijkje achter de schermen bij onze evenementen.

BIMMERLAB

SOFTWARE SOLUTIONS AND MORE

BIMMERLAB

Diagnose &
Oplossing stel
je vraag